tekstballonnen
Picture of Suzan van Lieshout

Suzan van Lieshout

Wat anderen zeggen over Sterk in gesprek met kinderen

Vandaag kreeg ik een hartverwarmende app, ik deel deze met jullie. Van lieve boodschappen word ik heel blij. Heb jij ook een ervaring met Sterk in gesprek met kinderen en wil je deze delen? Dan kun je onder dit bericht een reactie achter laten.

“Ha Suus”, gefeliciteerd! Wat een goed nieuws! 5 aanmeldingen voor je eerste mindfulness training. Ik zie je al staan, grote glimlach, glinsterende ogen, sterke luisterhouding en goede vragen….Top top top. Ik weet niet of ik het ooit gezegd heb, maar ik ben jaloers op je ondernemende houding en doorzettingsvermogen! Je gelooft in jezelf en dat geeft je kracht! En dat straal je ook weer uit naar anderen. Ga zo door!

Deel dit bericht

Scroll naar boven
WhatsApp chat