Wie ik ben...

Ik ben Suzan van Lieshout-Ubbink. In mijn ideale wereld wordt iedereen gezien en gehoord. En mag iedereen zijn wie hij of zij is; met alle plussen en minnen. Als anderen je volledig accepteren, dan word je daar gelukkig van.
Aangezien kinderen van ons – volwassenen – afhankelijk zijn, ‘moeten’ wij voor hen de voorwaarden scheppen om gelukkig te kunnen zijn. Daarom kom ik op voor kinderen. Mijn drijfveer is gelukkige kinderen. Kinderen die gezien en gehoord worden. Die durven staan voor wie en wat ze zijn. Ik noem dat eigenstandig. 

Om iemand te zien en te horen, dien je écht contact te maken en in gesprek te gaan. Vanuit die gedachten startte ik met mijn bedrijf: Sterk! in gesprek met kinderen. Om een goed gesprek te kunnen voeren is een nieuwsgierige, oprechte en positieve insteek nodig. Nieuwsgierig, oprecht en positief zijn ook eigenschappen en kwaliteiten die mij typeren. Ik heb gemerkt dat ik hierdoor zoveel meer zie, hoor en beleef in leven en werk.

Mijn eigen normen en waarden en de manier waarop ik in het leven sta, bepalen uiteraard hoe ik naar de ander kijk. Zo werkt het bij iedereen. Ik probeer me echter altijd bewust te zijn van mijn ‘eigen bril’ en deel ook dat inzicht graag met andere professionals in het (speciaal) basisonderwijs.

Mijn Achtergrond

Anderen omschrijven mij als een bezige bij.
Zo werk ik ruim 25 jaar in het basisonderwijs. Daar heb ik verschillende rollen (gehad): leerkracht van groep 1-8, bouwcoördinator, MT-lid en pedagogisch expert in het Expertise Netwerk Prodas (ENP).

Als mens zoek ik altijd de verbinding met anderen. Vanuit verbinding leer en groei je en word je een rijker mens. Ik groei ook graag door middel van opleidingen en cursussen. Zo volgde ik na de pabo onder andere de opleiding tot kindercoach en Master Pedagogiek. Ik leerde meer over communiceren door Neurolinguistisch Programmeren (NLP), Human Dynamics, Geweldloze Communicatie (GC), positief communiceren en de Gordonmethode.

Ook in mijn vrije tijd ben ik actief. Ik sport graag en ik geef als gecertificeerd fitnesstrainer ook zelf sportles. Verder ben ik de trotse moeder van Lex en Loes. Ik breng graag tijd door met mijn man en kinderen, familie en vrienden.
Neem hier vrijblijvend contact op, om te zien of ik iets voor je kan betekenen.

Scroll naar boven
WhatsApp chat