Recensies

Na individuele coaching

Bedankt voor de afgelopen 4 gesprekken.
Het heeft me weer nieuwe of vernieuwde inzichten gegeven. 

Suzan, je hebt me kennis laten maken met de theorie over geweldloze communicatie.
Dat was heel waardevol. Zeker het gedeelte over luisteren zonder oordeel. Dankzij de
theorie en het trainen van gesprekken ben ik me nu bewuster van mijn rol in het gesprek.
En kan ik beter luisteren. Hierdoor lopen mijn gesprekken beter en leveren ze meer op voor alle partijen! 

Bedankt!

De komende tijd goed oefenen nog. Regie pakken en luisteren en terug geven/vragen….

Na groepstraining

Suzan is een mooi mens. Ze draagt uit wat ze weet. Het ‘in gesprek zijn’ voelt bij haar zo natuurlijk. Elke keer opnieuw merk je dat ze tijd en ruimte neemt én krijgt om in gesprek te blijven. Ze doet dit vanuit haar passie om kinderen en volwassenen te begrijpen. Met verve weet ze dit over te dragen aan anderen. Ze geeft je tools en allerlei praktische informatie. Vanuit haar enthousiasme en deskundigheid hang je aan haar lippen. Suzan geniet ervan om anderen te laten ervaren en te oefenen met allerlei werkvormen. In haar aanpak is ze bedachtzaam, doordacht en weloverwogen. Je voelt de betrokkenheid en de betrouwbaarheid. Ze is empathisch. Behalve dat ze goed kan luisteren heeft ze ook een helicopterview. Ze is in staat om overstijgend  te kijken. Haar manier van profileren is ontspannen en relaxt. Daardoor is ze ook heel benaderbaar.  

Elke directeur, IB er, leerkracht, contactpersoon verlies en rouw kan ik aanraden om bij Suzan in de leer te gaan. Natuurlijk kun je haar ook vragen om ( bij een moeilijke situatie) op school in te vliegen. Mocht je het allemaal weten, dan nog is het fijn om weer opnieuw stil te staan bij de manier waarop je met anderen in gesprek gaat, bent en blijft.

na Kindgesprekken

Vraag: Wie weet er een goed trainer die een schoolteam kan leren hoe je op een goede manier driehoeksgesprekken (ouder, kind, leerkracht) voert omtrent de ontwikkeling van het kind……

Dit is Suzan haar expertise. Ze begeleidt teams in het voeren van de gesprekken en de organisatie erom heen. Meerdere teams heeft zij succesvol gecoacht gedurende een schooljaar.

Suzan heeft dat bij ons op school ook heel goed aangepakt en nog steeds! Dus ik zou haar zeker aanbevelen!

Ook wij hebben de expertise van Suzan ingevlogen op school. Heel goede ervaring met Suzan.
Ze heeft veel deskundigheid en kan op een prettige manier een team begeleiden en coachen

Scroll naar boven
WhatsApp chat