Eenbes mert
Suzan van Lieshout

Suzan van Lieshout

Verslag Eenbes ‘Kennismert’

Op dinsdag 11 juni heb ik Suzan van sterkgesprek.nl samen met Marsha van PIEX.nl op de kennis’mert’ van de Eenbes gestaan. Leerkrachten en medewerkers van 26 basisscholen kwamen snuffelen bij de kramen die gevuld waren met nascholingsaanbod.

We probeerden mensen warm te maken voor online trainingen en ik dan met name voor die van kindgesprekken. Vele leerkrachten wisten nog niet van het bestaan van PIEX af en voor sommigen was het fenomeen online trainen ook nog nieuw. Dus er viel veel uit te leggen. Dat deden we met plezier.

We gaven mensen een kijkje in de online omgeving en nodigden hen uit de online trainingen 8 dagen gratis uit te proberen. Want wat is nou fijner dan om op een fijne plek zelf een keus te kunnen maken voor de cursus die jij wilt gaan volgen. Alle cursussen duren rond de 90 minuten en bestaan uit 4 onderdelen. Geheel op eigen tempo en tijd kun jij door zoveel cursussen als jij wilt. Ideaal. De Eenbes wil graag dat mensen zich professionaliseren en geven op deze manier kans hiertoe. Mocht je na het volgen van een online training behoefte hebben aan meer, dan is er altijd de
gelegenheid om gebruik te maken van een blended aanbod. De onderwijsprofessional die de cursus inhoud heeft gegeven komt dan naar jouw werkplek toe en samen ga je de verdieping in (met je team).

Dus ben je na het kijken van de online training kindgesprekken nieuwsgierig geworden naar meer dan kom ik graag bij je langs. Wil je in de praktijk echt het verschil maken en tijd vinden om met kinderen in gesprek te gaan om zo de relatie en opbrengsten te verbeteren dan kan dat. Ik help je met gesprekstechnieken en organisatievormen. Je haalt meer uit een gesprek in een korte tijd.

Uitproberen? Ga naar PIEX.nl
Wie weet, tot ziens!

Deel dit bericht

Scroll naar boven
WhatsApp chat