STERK! INSPIRATIEMIDDAG

Maak kennis met de Sterk! in gesprek methode tijdens de Sterk! inspiratiemiddag. Wil jij weten wat de Sterk! in gesprek methode precies inhoudt? Hoe je deze inzet en wat de inhoud hiervan is? Kom dan naar de inspiratiemiddag.

In 1,5 uur tijd neem ik je mee door de methode, waaruit hij bestaat, wat jij moet doen om hem te leren gebruiken, hoe jij hem kunt wegzetten in je team en hoe je dus de sociale-emotionele ontwikkeling op jouw school vorm geeft met behulp van deze methode.

Meld je snel aan. Kijk in de agenda voor data.

 

‘De 100 talen van het kind’ Loris Malaguzzi

Het kind bestaat uit honderd
Het kind heeft honderd talen
honderd handen
honderd gedachten
honderd manieren van denken, van spelen, van spreken. Honderd, altijd weer honderd manieren van luisteren verwonderen en liefhebben honderd vreugden om te zingen en te begrijpen honderd werelden om te ontdekken honderd werelden om uit te vinden honderd werelden om te dromen. Het kind heeft honderd talen (en honderd, honderd, honderd meer)

Maar ze pakken er negenennegentig af. De school en de samenleving scheiden het hoofd van het lichaam. Ze zeggen tegen het kind: ontdek de wereld die er al is en van de honderd pakken ze er negenennegentig af. Ze zeggen tegen het kind dat werk en spel realiteit en fantasie wetenschap en verbeelding hemel en aarde verstand en droom dingen zijn die niet bij elkaar horen. En dus vertellen ze het kind dat de honderd er niet is. Het kind zegt: zeker: de honderd is er wel

Scroll naar boven
WhatsApp chat