IMG_2171 (2)
Picture of Suzan van Lieshout

Suzan van Lieshout

Groeien!

Tijdens een interview voor het blad Fijn wordt mij de vraag gesteld: “Wat is jouw droom eigenaar van Sterk! in gesprek met kinderen?” Het antwoord: de visie van Sterk! in gesprek met kinderen uitdragen aan een zo groot mogelijk publiek. Grote podia beklimmen. Inspireren! Sterk in gesprek met kinderen wil groeien zodat onze kinderen krijgen wat ze verdienen: positieve aandacht!

Sterk! in gesprek met kinderen wil zo veel mogelijk opvoeders trainen om in alle rust en balans te kunnen samenwerken met kinderen om de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren. Door kinderen werkelijkheid te horen. Onbevooroordeeld en nieuwsgierig. Het gedrag van kinderen is ‘onvoorspelbaar’. Hoe jij erop gaat reageren is voorspelbaar! Jouw rugzak wordt bij Sterk in gesprek met kinderen gevuld met de bij jou passende tools voor een positieve communicatie met kinderen in opvoeding en onderwijs.

Hiervoor breidt Sterk uit! Een nieuwe grote bedrijfsruimte met een uitgebreid aanbod en een nieuwe website om door te groeien tot een grote organisatie die vele mensen pedagogisch in beweging zet.

Is jouw droom ook het beste uit de kinderen halen? Wil jij hiervoor inspiratie opdoen en ontwikkelen? Kijk dan eens in de agenda en schrijf je gerust in voor 1 van de mooie activiteiten uit het aanbod van Sterk! in gesprek met kinderen.

Groetjes Suzan

Deel dit bericht

Scroll naar boven
WhatsApp chat