Collage 1
Picture of Suzan van Lieshout

Suzan van Lieshout

Afscheid van basisschool het Talent

Naast kindercoach en docent ben ik nog steeds werkzaam in het basisonderwijs, maar daar gaat in het nieuwe schooljaar verandering in komen.
Ik ga afscheid nemen van het Talent. De school waar ik 15 jaar met hart en ziel heb gewerkt. Komend schooljaar ga ik me meer richten op de Sterk in gesprek methode en mijn ambulante werk als pedagogisch expert in kindgesprekken. Hier heb ik tijd en energie voor nodig. Welke ik krijg door het Talent los te laten. Ik heb er heel veel zin in maar zie toch wel een beetje op tegen het afscheid.
Lees hier mijn afscheidsbrief:


Beste ouders en lieve kinderen,

Na 15 hele fijne jaren op basisschool Deken van Hout en kindcentrum het Talent ga ik deze super school verlaten. Het was geweldig om vernieuwend onderwijs vorm te geven en te verhuizen naar een nieuw gebouw. Het was een feest om met zoveel lieve kinderen, fijne ouders en enthousiaste collega’s te mogen werken. Met een lach en een traan zal ik het Talent verlaten om op andere plekken in het onderwijs mijn visie en expertise tot zijn recht te laten komen. Zodat nog veel meer kinderen kunnen gaan genieten van vernieuwend onderwijs van geïnspireerde leerkrachten. Eind van dit schooljaar neem ik afscheid, op 3 juli is mijn afscheidsfeestje. Jullie zien mij vast nog in een andere rol als (kinder)coach of adviseur voorbij komen op het Talent. Ik zal jullie missen. Ik heb altijd veel waardering gevoeld van ouders en kinderen. Vaak hoorde ik: “Geef jij vandaag les? Yes!” Dat was altijd erg fijn en ik heb altijd, écht altijd met heel veel plezier gewerkt op de Deken van Hout en het Talent.
Dikke kus van juf Suzan

Deel dit bericht

Scroll naar boven
WhatsApp chat