IMG1981_900x600
Picture of Suzan van Lieshout

Suzan van Lieshout

Zondag 3 juni was het zover

Na 5 jaar vanuit huis te hebben gewerkt is de overstap naar een groter pand gemaakt. Het was gezellig druk. Tijdens de voorbereidingen begon het natuurlijk wel eens te kriebelen. “Oh Suzan”, gaat het je allemaal wel lukken? Kun je waar maken waartoe je jezelf hebt uitgedaagd?

Als ik zie waar ik 5 jaar geleden stond en waar ik nu ben is dit een wereld van verschil. Zoveel nieuwe contacten gelegd, zoveel nieuwe ervaringen opgedaan en nieuwe klussen opgepakt. Alles begon met het woordje: LEF. Dit woord had ik groot op een blad geschreven en hield ik in beeld bij elk nieuw contact wat ik legde. Gewoon vragen, gewoon doen. Met trots over je kwaliteiten praten.

Dit was niet makkelijk. Want iedereen weet dat als je je kop boven het maaiveld uitsteekt dan loop je een risico… De mensen om je heen moeten ook wennen aan je nieuwe rol en zullen niet allen meteen net zo enthousiast zijn als jij. Wil je een indruk achterlaten dan moet je wel worden opgemerkt. Dus op die bok Suzan en geniet.

Zaterdag is de eerste ouder-kind mindfulness met 5 ouders en 5 kinderen. Super, hier heb ik van gedroomd. Ouder en kind samen laten werken aan de relatie. Mooier kan niet.

Deel dit bericht

Scroll naar boven
WhatsApp chat